Διέρρευσαν Τα Χαρακτηριστικά Του Huawei P7

Διέρρευσαν Τα Χαρακτηριστικά Του Huawei P7

Huawei P7 Specs leak

Ένα νέο κινητό με κωδική ονομασία ‘Σόφια’ της Huawei διέρρευσε μέσα από επίσημο έγγραφο της εταιρίας αποκαλύπτοντας ένα μεγάλο μέρος του smartphone με πιθανό όνομα Huawei P7.

Μέσα από το έγγραφο μαθαίνουμε ότι το Huawei Ascend P7 θα είναι μια μεγάλη αναβάθμιση του Huawei Ascend P6 με TFT LCD full HD οθόνη 5 ιντσών. Στο εσωτερικό του κινητού βρίσκεται το τετραπύρηνο HiSilicon Balong 910 επεξεργαστή στα 1.6GHz με 2GB RAM και 16GB χωρητικότητα. Ευτυχώς, είναι επεκτάσιμη χάρη στις microSD κάρτες.

Όπως μπορείς να δεις και από τη παραπάνω φωτογραφία του εγγράφου, αναφέρεται ξεκάθαρα ότι έχει ‘εκλεκτά υλικά’ και μας κάνει να πιστεύουμε ότι οι Κινέζοι έχουν χρησιμοποιήσει για άλλη μια φορά μέταλλο, όπως στο P6. Επίσης αναφέρεται ότι τραβάει τα καλύτερα selfie βίντεο και αυτό επιτυγχάνεται με μια εμπρόσθια κάμερα των 8-megapixel. Η πίσω κάμερα είναι 13MP με αυτόματη εστίαση και LED φλας.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Huawei P7 έχουμε μπαταρία 2460mAh, LTE συνδεσιμότητα με υποστήριξη για 800/1800/2100/2600 μπάντες και Android με το γραφικό περιβάλλον EmotionUI 2.0.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.