Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ο Hugo Barra Εγκαταλείπει Την Google Για Την Xiaomi

Hugo Barra

Ο Hugo Barra, ο Aντιπρόεδρος της Διαχείρισης Προϊόντων του Android, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την Google για λογαριασμό της Κινέζικης Xiaomi.

Ο Barra ήταν υπεύθυνος για πολλά προιόντα της Google, όπως το νέο Nexus 7 και το πολύ όμορφο Ice Cream Sandwich που ήταν η αρχή για τις όμορφες εκδόσεις του Android.

Οι λόγοι της αποχώρησης του φαίνεται ότι έχουν να κάνουν με τον χωρισμό του με συνάδελφο του από την Google. O Barra με δημοσίευσή του στο Google Plus αποχαιρέτησε την πρώην εταιρεία του.

Μετά από πεντέμιση χρόνια στη Google και τρία χρόνια στην ομάδα του Android -τους πιο εκπληκτικούς ανθρώπους που έχω συνεργαστεί ποτέ- αποφάσισα να ξεκινήσω ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου. Σε μερικές βδομάδες θα ανήκω στην ομάδα της Xiaomi στην Κίνα προκειμένου να την βοηθήσω να επεκτείνει τις επιχειρήσεις της παγκοσμίως. Ανυπομονώ για αυτήν την νέα πρόκληση και είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω να δουλεύω στο οικοσύστημα του Android.

Ο στόχος του Hugo Barra όπως δήλωσε είναι να κάνει την Xiaomi τη νέα Google και Apple. Αυτός θα της μάθει να επεκτείνει την κυριαρχία της έξω από τη Κίνα και να δημιουργήσουν μαζί νέα προϊόντα. Μπράβο του.

Να υπενθυμίζουμε ότι η Xiaomi έχει κινητό ισάξιο με το Galaxy S4 και ένα τετραπύρηνο κάτω από 100€ που δυστυχώς δεν έχουμε δει ποτέ στην Ευρώπη. Πιστεύουμε ότι ο Hugo θα το αλλάξει σύντομα αυτό!

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: