Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το IBM Verse Θέλει Να Επαναπροσδιορίσει Το Email

IBM Verse

Η IBM, μετά τη Google και το Inbox, προσπαθεί και αυτή να επαναπροσδιορίσει το email με το IBM Verse. Το Verse είναι ένα email application το οποίο ενσωματώνει τα κοινωνικά δίκτυα, δυνατότητα διαμοιρασμού αρχείων και κάποιες νέες δυνατότητες.

Η υπηρεσία email της IBM στοχεύει να εξαφανίσει τα περιττά στοιχεία που συναντάμε εδώ και χρόνια σε άλλες υπηρεσίες, όπως τα ανεπιθύμητα μηνύματα, ενώ μαθαίνει και τις συνήθειες του χρήστη ώστε να ξεχωρίζει τα μηνύματά του χρήστη σε πόσο σημαντικά ή επίκαιρα είναι. Έτσι μειώνονται οι πιθανότητες να χαθεί κάποιο email από τον χρήστη.

Έχουν προστεθεί ακόμη αρκετά εργαλεία επικοινωνίας, αναζήτησης και συνεργασίας μεταξύ των επαφών, με το IBM Verse να ειδοποιεί τους χρήστες εάν έχουν ξεχάσει κάποιον από μία συζήτηση ή ενημέρωση. Στο μέλλον θα προστεθεί και μηχανή αναζήτησης που θα φέρνει αποτελέσματα από υπερυπολογιστή.

Το IBM Verse αφορά τις επιχειρήσεις, προσφέροντας τους ασφάλεια στα δεδομένα των χρηστών, και αργότερα θα ενσωματωθεί στο IBM Cloud Marketplace σαν δωρεάν υπηρεσία.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: