Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Παραβιάστηκαν Λογαριασμοί Χρηστών Του Yahoo Mail

Μια νέα επίθεση δέχτηκε το Yahoo Mail και η εταιρία ανακοίνωσε ότι ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί ο αριθμός των λογαριασμών που παραβιάστηκαν. Για τον λόγο αυτό, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία αναίρεσης των κωδικών και ενημερώνει τους χρήστες επί του θέματος μέσω SMS.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν βρει αν πρόκειται για γενικευμένη επίθεση στον server της υπηρεσίας και η Yahoo εικάζει ότι πρόκειται για διαρροή πληροφοριών από μια βάση δεδομένων μιας τρίτης εταιρίας. Όπως και να έχει, η αξιοπιστία της Yahoo θίγεται για άλλη μια φορά.

Πρόσφατα, αναγνωρίσαμε μια συντονισμένη προσπάθεια για μη-εγκεκριμένη πρόσβαση σε λογαριασμούς της υπηρεσίας Yahoo Mail. Άμεσα, προχωρήσαμε σε ενέργειες για να προστατεύσουμε τους χρήστες μας. Με βάση όσα ανακαλύψαμε μέχρι στιγμής, η λίστα με τα usernames και τα passwords προέρχεται από κάποια βάση δεδομένων εξωτερικού συνεργάτη. Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι πρόκειται για χτύπημα στον server.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: