Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Kangaroo: Ένα PC Στο Μέγεθος Κινητού Με Κόστος €89

Η InFocus ανακοίνωσε το Kangaroo Mobile Desktop, ίσως τον πιο ισχυρό και μικρό φορητό υπολογιστή στον κόσμο. Σε αντίθεση με άλλα μικροσκοπικά PC ή PC sticks, διαθέτει μπαταρία με αυτονομία 4 ωρών και δύο θύρες USB. Μπορεί να μην είναι τόσο μικρό όσο τα PC sticks, ωστόσο τα μέγεθός του είναι παρόμοιο με ενός smartphone. Η ιδέα είναι να πάρουμε το Kangaroo και έπειτα να το συνδέουμε σε οποιαδήποτε οθόνη και να εργαζόμαστε παντού με εφαρμογές υπολογιστή.

Το Kangaroo Mobile Desktop ενσωματώνει τον επεξεργαστή Intel “Cherry Trail” Atom x5-Z8500 χρονισμένο στα 1.44GHz που συναντάμε συνήθως σε Windows tablets, 2GB μνήμη RAM, 32GB eMMC μνήμη (μόνο τα 18GB είναι διαθέσιμα), υποδοχή για microSD και αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Συνδέεται με ένα dock το οποίο διαθέτει θύρες USB 2.0 και USB 3.0, έξοδο HDMI και θύρα φόρτισης. Ο χρήστης μπορεί να το συνδέσει σε PC monitor, σε τηλεόραση, σε προβολέα ή ακόμα και σε iPad του μέσω της εφαρμογής OSLinx. Έτσι μπορεί να εργάζεται παντού.

Το ‘καγκουρό’ τρέχει τα Windows 10 Home (64-bit) και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να τρέξει τα προγράμματα της σουίτας Microsoft Office, το Adobe Photoshop και άλλα που κανονικά δεν μπορεί ένα (Android) tablet. Έχει κυκλοφορήσει στο διαδικτυακό κατάστημα Newegg με κόστος $99, περίπου €89.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: