Ανακοινώθηκε Το Instagram Direct Για Αποστολή Φωτογραφιών Σε Φίλους

Ανακοινώθηκε Το Instagram Direct Για Αποστολή Φωτογραφιών Σε Φίλους

Instagram Direct

Η Instagram ανακοίνωσε το Instagram Direct που περιμέναμε εδώ και καιρό, ένα νέο χαρακτηριστικό για τη δημοφιλή υπηρεσία με το οποίο μπορούμε να στείλουμε φωτογραφίες σαν προσωπικά μηνύματα σε φίλους.

Το Instagram έχει ήδη ενημερωθεί για να μπορούν οι χρήστες να χρησιμοποιήσουν το Instagram Direct. Τι ακριβώς είναι όμως; Το Direct είναι σαν προσωπικά μηνύματα σε άλλους. Αν δεν θέλεις να ανεβάσεις μια φωτογραφία και να την δουν όλοι όπως κάναμε μέχρι σήμερα, μπορείς να πατήσεις στο νέο εικονίδιο που προστέθηκε, να διαλέξεις το άτομο που θέλεις να το στείλεις (αρκεί να είναι μέλος στο Instagram) και μετά να ανεβάσεις την φωτογραφία την οποία μόνο το άτομο που επέλεξες μπορεί να δει. Βίντεο μπορούν επίσης να μοιραστούν με τον ίδιο τρόπο.

«Υπάρχουν στιγμές στις ζωές μας που θέλουμε να μοιραστούμε, αλλά είναι σχετικές μόνο σε ένα μικρότερο αριθμό ανθρώπων. Το Instagram Direct σας βοηθά να μοιραστείτε αυτές τις στιγμές.» -Instagram

Μπορείς να κατεβάσεις από εδώ το Instagram για iOS και εδώ για Android. Ή μπορείς να κάνεις ενημέρωση την εφαρμογή αν την έχεις ήδη. Για το Instagram για Windows Phone δεν υπάρχει ενημέρωση για το πότε θα αναβαθμιστεί.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.