Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ανακοινώθηκε Το Instagram Direct Για Αποστολή Φωτογραφιών Σε Φίλους

Instagram Direct

Η Instagram ανακοίνωσε το Instagram Direct που περιμέναμε εδώ και καιρό, ένα νέο χαρακτηριστικό για τη δημοφιλή υπηρεσία με το οποίο μπορούμε να στείλουμε φωτογραφίες σαν προσωπικά μηνύματα σε φίλους.

Το Instagram έχει ήδη ενημερωθεί για να μπορούν οι χρήστες να χρησιμοποιήσουν το Instagram Direct. Τι ακριβώς είναι όμως; Το Direct είναι σαν προσωπικά μηνύματα σε άλλους. Αν δεν θέλεις να ανεβάσεις μια φωτογραφία και να την δουν όλοι όπως κάναμε μέχρι σήμερα, μπορείς να πατήσεις στο νέο εικονίδιο που προστέθηκε, να διαλέξεις το άτομο που θέλεις να το στείλεις (αρκεί να είναι μέλος στο Instagram) και μετά να ανεβάσεις την φωτογραφία την οποία μόνο το άτομο που επέλεξες μπορεί να δει. Βίντεο μπορούν επίσης να μοιραστούν με τον ίδιο τρόπο.

«Υπάρχουν στιγμές στις ζωές μας που θέλουμε να μοιραστούμε, αλλά είναι σχετικές μόνο σε ένα μικρότερο αριθμό ανθρώπων. Το Instagram Direct σας βοηθά να μοιραστείτε αυτές τις στιγμές.» -Instagram

Μπορείς να κατεβάσεις από εδώ το Instagram για iOS και εδώ για Android. Ή μπορείς να κάνεις ενημέρωση την εφαρμογή αν την έχεις ήδη. Για το Instagram για Windows Phone δεν υπάρχει ενημέρωση για το πότε θα αναβαθμιστεί.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: