Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Hyperlapse: Η Εφαρμογή Του Instagram Για Timelapse Bίντεο

Instagram Hyperlapse

Η ομάδα του Instagram ανακοίνωσε και κυκλοφόρησε τη νέα εφαρμογή Hyperlapse για κινητά η οποία επιτρέπει τη δημιουργία όμορφων timelapse βίντεο.

INSTAGRAM HYPERLAPSE: ΕΝΑΣ ΑΚΡΙΒΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΒΙΝΤΕΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

Το Hyperlapse δεν είναι όμως ένα απλό εργαλείο για δημιουργία και διαμοιρασμό βίντεο. Οι προγραμματιστές ανέπτυξαν έναν αλγόριθμο ο οποίος σταθεροποιεί την εικόνα σαν να φαίνεται ότι τραβήχτηκε από συσκευή επάνω σε τρίποδο ή άλλο εξοπλισμό. Όταν ο χρήστης τραβήξει τα πλάνα του μπορεί να δει την διαφορά μεταξύ των αρχικών λήψεων και των βελτιωμένων χωρίς κουνήματα.

Η εφαρμογή είναι αρκετά απλή στη χρήση της. Ο χρήστης απλά θα πρέπει να πατήσει το κουμπί εγγραφής, να διαλέξει τη ταχύτητα αναπαραγωγής (1x – 12x) και τραβήξει τα πλάνα του. Μόλις ολοκληρώσει τις λήψεις μπορεί να μοιραστεί το βίντεο στο Instagram ή στο Facebook. Να σημειώσουμε ότι ενώ τα 12 δευτερόλεπτα δημοσιεύονται στο Instagram, όσοι έχουν iPhone 4 μπορούν να τραβήξουν βίντεο έως 5 λεπτά και όσοι έχουν το 5s μέχρι 45 λεπτά. Φίλτρα ή άλλα εργαλεία επεξεργασίας του βίντεο δεν παρέχονται.

Μέχρι στιγμής το Hyperlapse είναι διαθέσιμο για iOS κινητά, και έτσι μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το App Store.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: