Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Instagram αποκτάει νέα χρήσιμα χαρακτηριστικά

Η δημοφιλής εφαρμογή Instagram απέκτησε τρία νέα χαρακτηριστικά που βελτιώνουν αισθητά την εμπειρία χρήσης και την ασφάλειά της. Οι χρήστες έχουν πλέον την δυνατότητα να κατέχουν έως πέντε λογαριασμούς, που με ευκολία θα μεταβαίνουν από τον έναν στον άλλον, χωρίς να είναι απαραίτητη αποσύνδεση/σύνδεση στον εκάστοτε λογαριασμό. Επιπλέον, η ομάδα του Instragram ανακοίνωσε επίσημα την προσθήκη μετρητή θεάσεων στα βίντεο. Έτσι ο χρήστης μπορεί να ενημερώνεται για τον πραγματικό αριθμό χρηστών που βλέπουν το δημοσιευμένο του βίντεο και όχι απλά τα σχόλια και τα “Likes” όπως παλιότερα.

Το τελευταίο νέο χαρακτηριστικό της εφαρμογής αφορά καθαρά την αύξηση της ασφάλειας των λογαριασμών. Πολύ σύντομα η λειτουργία πιστοποίησης του λογαριασμού θα έχει δύο στάδια. Αρχικά ο χρήστης θα πρέπει να εισάγει το όνομα χρήστη και των κωδικό και έπειτα θα απαιτείται να εισάγει έναν κωδικό που θα του στέλνεται από την εφαρμογή στον αριθμό τηλεφώνου που θα έχει προκαθορίσει ο ίδιος. Με αυτό το τρόπο άμα κάποιος γνωρίζει τον κωδικό δεν θα μπορεί να συνδεθεί άμα δεν έχει και το κινητό του θύματος.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: