Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Έρχονται Μηνύματα Στο Instagram;

Instagram feed

Από τότε που η Facebook εξαγόρασε την Instagram υπάρχουν πολλές φημολογίες σχετικά με τα σχέδια της για την δημοφιλές υπηρεσία. Τώρα, νέες αναφορές δείχνουν πως το Instagram θα αποκτήσει μηνύματα.

Επικαλούμενο ανώνυμη πηγή, το GigaOm ανάφερε πως το Instagram ετοιμάζει να λανσάρει ένα νέο χαρακτηριστικό για ανταλλαγή προσωπικών μηνυμάτων. Ισχυρίζεται επίσης ότι αυτό θα ανακοινωθεί και θα εμφανιστεί με μια ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογής μέσα σε αυτό το χρόνο, δηλαδή αυτό το μήνα που διανύουμε.

Ένα μεγάλο λανσάρισμα κατά τη διάρκεια των γιορτών, όταν όλοι μοιράζονται φωτογραφίες, είναι απολύτως λογικό για το Instagram.

Την Παρασκευή (29/11/2013) που μας πέρασε, το Techcrunch αποκάλυψε πως δόθηκε σε κάποιους χρήστες η δυνατότητα να αποκτήσουν @instagram.com διευθύνσεις email. Η πηγή, ένας επαγγελματίας ηλεκτρονικού εμπορίου, ανακάλυψε τις email διευθύνσεις όταν σύλλεγε κάποιες πληροφορίες. Αυτές ίσως βοηθήσουν ώστε οι χρήστες να ανταλλάζουν μηνύματα.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση επάνω στο θέμα. Μόλις έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: