Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Intel Atom Z2760 “Clover Trail”: Ο Επεξεργαστής Των Windows 8 Tablets

Η Intel σε πρόσφατη εκδήλωσή της παρουσίασε τη νέα γενιά επεξεργαστών, Intel Clover Trail, που θα χρησιμοποιηθούν κατά κόρον σε tablets με Windows 8.

Ο επεξεργαστής Intel Atom Z2760 “Clover Trail” είναι μία βελτιωμένη έκδοση των Intel Medfield που χρησιμοποιούνται στα smartphones. Έχει δύο πυρήνες που μπορούν να χρονιστούν μέχρι τα 1.8GHz και υποστηρίζει την τεχνολογία Intel HyperThreading για καλύτερη πολυδιεργασία, κωδικοποίηση βίντεο στα 1080p, NFC chip, κάμερα 8MP, εμπρόσθια κάμερα 2.1MP, WiFi, 3G/4G LTE και HDMI 1.3.

Σε σχέση με τους ARM, ο Clover Trail υπερισχύει, αφού μπορεί να τρέξει το Windows 8 Pro (τη πλήρη έκδοση) και με τα ίδια λεφτά με τους ARM παίρνεις κάτι πολύ πιο ισχυρό.

Στη παρουσίαση, η εταιρία χρησιμοποίησε μία συσκευή-αναφορά με τον επεξεργαστή αυτόν, οθόνη 10 ιντσών, πάχος 8.7 χιλιοστά, βάρος λιγότερο από 700 γραμμάρια, με αυτονομία 10 ώρες HD βίντεο και αναμονή για 3 εβδομάδες.

Ήδη οι εταιρίες Acer, Asus, Dell, HP, Lenovo, Samsung και ZTE κατασκευάζουν Windows 8 Pro tablets που χρησιμοποιούν τον Clover Trail, με την τελευταία να ανακοίνωσε ήδη το δικό της, το V98.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=uYLZ5D7NLhY&w=600&h=338]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: