Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Intel Broadwell Core M: Ο Νέος Επεξεργαστής Για Tablet Και Laptop

Κατά την διάρκεια της έκθεσης Computex, η Πρόεδρος της Intel, Renee James, αποκάλυψε τον νέο επεξεργαστή της εταιρίας, Intel Core M. Ο νέος επεξεργαστής ανήκει στην οικογένεια των Core M και συγκεκριμένα είναι Core 5ης γενιάς, αρχιτεκτονικής Broadwell, που στοχεύει στην αγορά των tablets και των υβριδικών laptops.

Ο νέος Intel Broadwell Core M παρουσιάζει εξαιρετική θερμική συμπεριφορά, είναι ελαφρύτερος, λεπτότερος και καταναλώνει αρκετά λιγότερη ενέργεια (60% μικρότερο TDP). Φυσικά, στις επιδόσεις δεν υστερεί καθώς προσφέρει υψηλότερη απόδοση (20-40% αύξηση) και μεγαλύτερη αυτονομία. To μοντέλο-αναφορά στη παρουσίαση που έτρεχε με τον Core M ήταν ένα υβριδικό laptop το οποίο διέθετε οθόνη στις 12,5 ίντσες και ξεχώριζε για το βάρος του, που έφτανε μόλις τα 670 γραμμάρια και το εξαιρετικά μικρό του πάχος (7.2 χιλιοστά). Η συσκευή επίσης μπορούσε να προσαρτηθεί σε ένα dock με πληκτρολόγιο και σύστημα ψύξης για μεγαλύτερη απόδοση.

H Renee James δεν μας αποκάλυψε πότε θα κυκλοφορήσει στην αγορά ο νέος επεξεργαστής, αλλά αν λάβουμε υπόψιν παλαιότερες αναφορές σχετικά με το θέμα, με επιφύλαξη αναφέρουμε ότι θα τον δούμε στα τέλη αυτού του χρόνου.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: