Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Intel Curie: Ένα Chip Σε Μέγεθος Κουμπιού Για Τα Νέα Wearables

Η Intel παρουσίασε το μικροσκοπικό chipset Intel Curie το οποίο σχεδιάστηκε για να τροφοδοτεί wearable συσκευές και άλλα IoT πράγματα (Internet of Things). Το module αποτελείται από διάφορα εξαρτήματα, βασίζεται στο system on a chip Quark και έχει το μέγεθος ενός κουμπιού.

Το Intel Curie διαθέτει 384kB flash μνήμη, 80kB SRAM, αισθητήρα DSP, Bluetooth χαμηλής κατανάλωσης, αισθήτηρα 6-αξόνων με επιταχυνσιόμετρο και γυροσκόπιο και κύκλωμα φόρτισης της μπαταρίας (PMIC). Αν και ακόμα δεν έχει πάρει την έγκριση από την αμερικάνικη επιτροπή ηλεκτρονικών FCC, αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στους ενδιαφερόμενους κατασκευαστές μέσα στο δεύτερο μισό του 2015.

Η Intel θέλει πραγματικά να επιταχύνει την ανάπτυξη των συσκευών με το Curie, έτσι θα παρέχει στους συνεργάτες της το Intel IQ Software Kit μόλις κυκλοφορήσει το chip. Η εταιρία αναφέρει ότι αυτά τα kits είναι σχεδιασμένα για να βοηθήσουν τους πελάτες, συμπεριλαμβανομένων εταιριών που ασχολούνται με τη μόδα, τα αθλήματα και το lifestyle, και να ενσωματώσουν γρήγορα εξελιγμένες λειτουργίες στα προϊόντα τους.

Με το Intel Curie μπορούν τα πάντα να αποκτήσουν εξελιγμένες δυνατότητες και να συνδεθούν με άλλες συσκευές. Άραγε πως θα το χρησιμοποιήσουν οι εταιρίες στα επερχόμενα προϊόντα;

Μοιράσου το με τους φίλους σου: