Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Intel Dual OS Για Android Και Windows Στο Ίδιο PC [CES 2014]

Στη συνέντευξη Τύπου της στη CES η Intel ανακοίνωσε τη πρωτοβουλία Dual OS. Εν συντομία, η ιδέα είναι να βάλουν Android σε κανονικά Windows PC. Οι κυριότερες συσκευές που θα επωφεληθούν από αυτό είναι tablets και laptop convertibles, όμως όλες τους θα πρέπει να χρησιμοποιούν Intel επεξεργαστές.

Το να βάζεις Android σε Windows μηχάνημα δεν είναι καινούργια ή καινοτόμα ιδέα, όμως παλιότερες προσπάθειες απαιτούσαν κάποιου είδους προσομοίωση. Με το Dual OS το Android δεν τρέχει πάνω από το Windows. Είναι ένα κανονικό δεύτερο λειτουργικό σύστημα για τον υπολογιστή που για να μεταβείς από το ένα στο άλλο δεν χρειάζεσαι πάνω από 10 δευτερόλεπτα! Ο πρώτος υπολογιστής που το χρησιμοποιεί είναι ο Asus Transformer Book Duet.

Κάποιοι μπορεί να σκεφτούν πως το Android σε Windows PC δεν χρειάζεται λόγω των πιο ‘δυνατών’ προγραμμάτων, τω κορυφαίων παιχνιδιών κτλ, όμως σε μια ταμπλέτα με οθόνη αφής ίσως φανεί ωραίο. Και να μην ξεχάσουμε πως υπάρχουν τόσα ωραία apps και παιχνίδια για tablets φτιαγμένα για Android.

Σε γενικές γραμμές ακούγεται καλούτσικη ιδέα (τουλάχιστον για τα tablets) και πέρα από τον αποθηκευτικό χώρο, δεν έχουμε να χάσουμε και τίποτα αν έχουμε το Android στον υπολογιστή μας. Εσείς τι λέτε;

  • Θέλεις να διαβάσεις περισσότερα νέα από τη φετινή CES; Πάτα εδώ για να δεις τη κάλυψη μας.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: