Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Intel Haswell: Οι Νέοι Επεξεργαστές Ξεκίνησαν Την Κυκλοφορία

Intel Haswell

Η νέα πολυαναμενόμενη σειρά επεξεργαστούν με την κωδική ονομασία Haswell ξεκίνησε να κυκλοφορήσει σήμερα. Μιλάμε για επεξεργαστές κατασκευασμένους στα 22nm και έχουν γίνει τεράστιες αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη γενιά επεξεργαστών Ivy Bridge.

Πρώτο και κύριο είναι οι αλλαγές στη διαχείριση ενέργειας που εχουν γίνει στη νέα γενιά. Με τους επεξεργαστές αυτούς μπορείτε να απολαύσετε βιντεο υψηλής ανάλυσης για 9 ώρες στη μπαταρία, και με την αυτονομία να έχει αυξηθεί στις 10-13 μέρες σε σχέση με τις 4-5 μέρες της προηγούμενης γενιάς.

Σαν μέγεθος, ο επεξεργαστής έχει μεγαλώσει ελάχιστα και αυτό οφείλεται στην πολύ καλύτερη ενσωματωμένη κάρτα γραφικών Intel HD Graphics 5000. Επίσης στα μοντέλα των 28W θα βρείτε την Iris ή σε ακόμα πιο επαγγελματικό επίπεδο θα βρειτε την Iris Pro που χρησιμοποιεί on-die eDRAM μνήμη. Επίσης πέρα από τις γραφικές επιδόσεις που θα προσφέρουν τα γραφικά αυτά, επίσης θα μπορούν να εξάγουν 4Κ βίντεο!

Θα υπάρξουν 7 εκδόσεις:

  • Τετραπυρηνη έκδοση με Iris Pro γραφικά
  • Απλούστερη τετραπύρηνη έκδοση
  • Διπύρηνη έκδοση
  • 2 εκδόσεις για ultrabooks
  • Σύστημα με 15W TDP με HD Graphics 5000
  • Σύστημα με 6W SDP

Είναι μια σημαντική αλλαγή στον τομέα και την εξέλιξη των επεξεργαστών με οφέλη προς τον καταναλωτή την μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας και ισχυρά γραφικά.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: