Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Pocket Avatars: Η Πρωτότυπη Εφαρμογή Μηνυμάτων Της Intel

Η Intel δημιούργησε μια ξεχωριστή εφαρμογή μηνυμάτων, με την ονομασία Pocket Avatars, που επιτρέπει στον χρήστη να επικοινωνεί μέσω βίντεο-κλήσεων. Αυτό όμως που την κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι θα μεταφέρει το βιντεοσκοπημένο μήνυμά σου ένα avatar, το οποίο όχι μόνο θα μιμείται τη φωνή σου, αλλά θα αντιγράφει και τις εκφράσεις του προσώπου σου, όπως τις κινήσεις των ματιών, της γλώσσας, καθώς και τις κινήσεις των φρυδιών σου.

Η αντιγραφή του προσώπου σου στο avatar θα πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο, για τον λόγο αυτό ο χρήστης θα έχει στη διάθεσή του μόλις 15 δευτερόλεπτα για κάθε βίντεο-κλήση. Επίσης, θα υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξεις τον χαρακτήρα που σε μιμείται με κάποιον άλλον της προτίμησής σου από τις επιλογές που σου δίνονται. Στην εφαρμογή θα βρούμε και δημοφιλής χαρακτήρες, όπως τα Lego. Με μεταγενέστερες αναβαθμίσεις ο χρόνος κλήσης θα αυξηθεί και ο χαρακτήρας θα μπορέσει να αντιγράφει τις κινήσεις και του υπόλοιπου σώματος.

Η εφαρμογή θα γίνει διαθέσιμη πολύ σύντομα στο κατάστημα του Android και του iOS. Στο κατάστημα της εφαρμογής θα υπάρχουν διαθέσιμοι 45 χαρακτήρες, κάποιοι θα είναι δωρεάν και άλλοι θα πρέπει να διαθέσεις $0,99 για να τους αποκτήσεις. Τέλος, εκτός από τις επαφές του κινητού σου, επιτρέπεται να στείλεις βίντεο-μήνυμα στους ακόλουθους σου στο Twitter και φυσικά στους φίλους σου στο Facebook.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: