Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Nexus 8 Με Intel Επεξεργαστή Έρχεται Μέσα Στο Έτος

Σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές-φήμες, το νέο Google Nexus tablet θα χρησιμοποιεί επεξεργαστή της Intel και θα κυκλοφορήσει στο δεύτερο τρίμηνο του έτους. Οι πληροφορίες προέρχονται από το δημοφιλές DigiTimes όμως δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι ότι ισχύουν.

Η όλο και λιγότερη ζήτηση για τη δεύτερη γενιά του Nexus tablet και ο σκληρός ανταγωνισμός έκαναν τον αμερικάνικο κολοσσό να αφήσει για λίγο στην άκρη τους θερμοστάτες και να ασχοληθεί με το Nexus 8.

Η αναφορά ισχυρίζεται πως το λάθος της Google ήταν να κοστολογήσει το Nexus 7 2ης γενιάς στα $229, ενώ ένα μέσο 7-ιντσο Android tablet κοστίζει γύρω στα $169. Παρόλα αυτά, το Google Nexus 8 θα χρησιμοποιεί τον Intel Bay Trail-T και θα κατασκευάζεται από την Asus ξανά. Αυτόν τον τετραπύρηνο επεξεργαστή τον βρίσκουμε και σε Windows PC, όπως το Asus T100 που κάναμε παρουσίαση εδώ, οπότε θα κάνει το Android tablet να ‘πετάει.’

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: