Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Intel Quark, Ένα Μικροσκοπικό Chip Για Ρολόγια Και… Χάπια

Intel Quark

Η τεχνολογία προχωράει σημαντικά καθημερινά και τα πράγματα μικραίνουν επίσης σημαντικά. Όπως και οι νέοι επεξεργαστές Intel Quark της Intel.

Οι νέοι επεξεργαστές Intel Quark της εταιρίας είναι μικροσκοπικοί και έχουν σχεδιαστεί ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν σε έξυπνα ρολόγια ή ακόμα και σε μορφή χαπιών για ιατρικούς σκοπούς. Έχουν 5 φορές μικρότερο μέγεθος από τους επεξεργαστές Atom, ενώ αποδίδουν 10 φορές περισσότερο. Μάλιστα αυτοί οι επεξεργαστές θα επιτρέπουν την δημιουργία πολύ μικρών συσκευών, με μεγάλη αυτονομία και λόγο του χαμηλούς κόστους τους, θα είναι και οι συσκευές πιο φθηνές.

Ο CEO της Intel, Bryan Krzanich, έκανε επίδειξη αυτών των CPU σε βραχιόλι και smartwatch κατά τη διάρκεια του 2013 Intel Developer Forum (IDF).

Το πρώτο μοντέλο στη σειρά των Intel Quark ονομάζεται Quark X1000 και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2014. Ανυπομονούμε να δούμε τις πρώτες συσκευές που θα τον φοράνε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: