Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Intel RealSense, Νέα Προϊόντα Με Διαφορετική Προσέγγιση [CES 2014]

Η Intel μετά τη πρωτοβουλία της για το Dual OS και το PC με μέγεθος SD κάρτας ανακοίνωσε το RealSense για να φέρει ανθρώπινες αισθήσεις σε συσκευές. Αυτό σημαίνει πως σε συνεργασία με άλλες εταιρίες η Intel θα φέρει αισθήσεις του ανθρώπου σε Intel-βασισμένες συσκευές για να κάνουν την αλληλεπίδραση με την τεχνολογία απλούστερη, πιο φυσική και συναρπαστικότερη.

Το πρώτο προϊόν της σειράς ονομάζεται Intel RealSense 3D. Είναι μια κάμερα που αντιλαμβάνεται το βάθος όπως το ανθρώπινο μάτι. Η συσκευή περιλαμβάνει μια κανονική κάμερα με full HD ανάλυση για την ανίχνευση της κίνησης των δακτύλων και ακριβή αναγνώριση χειρονομιών και εκφράσεων του προσώπου. Ακόμη υπάρχει μια κανονική δισδιάστατη κάμερα.

«Το όραμά μας με την τεχνολογία Intel RealSense είναι να κάνουμε τις συσκευές να μάθουν και να μας καταλάβουν.» -Mooly Eden, πρώτος αντιπρόεδρος του τμήματος Perceptual Computing

Η Intel έχει κλείσει συνεργασία με τις Acer, Asus, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo και NEC ώστε να ενσωματώσουν αυτή τη κάμερα σε προϊόντα που θα βγουν στην αγορά το δεύτερο μισό του 2014, καθώς και με τις Autodesk, DreamWorks, Metaio, Microsoft Skype και Lync Scholastic.

  • Θέλεις να διαβάσεις περισσότερα νέα από τη φετινή CES; Πάτα εδώ για να δεις τη κάλυψη μας.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: