Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Intel Skylake: Για Ένα Μέλλον Χωρίς Καλώδια

Intel HD Wallpapers

Στην φετινή έκθεση Computex 2014 η Intel έκλεψε τις εντυπώσεις, αφού εκτός από τον νέο επεξεργαστή Intel Broadwell Core M που παρουσίασε, έδωσε τις πρώτες πληροφορίες για το Intel Skylake. Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Intel, Kirk Skaugen, το Intel Skylake αποτελεί το όραμα της εταιρίας για τους υπολογιστές του μέλλοντος, καθώς πρόκειται για μια ασύρματη τεχνολογία που θα επιτρέπει την σύνδεση μιας συσκευής με άλλες χωρίς κανένα απολύτως καλώδιο.

Μάλιστα, ο Kirk Skaugen παρουσίασε ένα υπό ανάπτυξη μοντέλο-αναφορά όπου όλες οι λειτουργίες του πραγματοποιούνταν με βάση την ασύρματη τεχνολογία, ενώ το δίκτυο WiGig εξασφάλιζε τη διασύνδεση ανάμεσα στα διαφορετικά περιφερειακά που πλαισίωναν τον υπολογιστή. Τέλος, όσον αφορά την εξάλειψη του καλωδίου που αποτελεί την πηγή ρεύματος της συσκευής, η Intel μας πληροφόρησε ότι εργάζεται σε συνεργασία με την Skaugen πάνω σε μία τεχνολογία φόρτισης που χρησιμοποιεί τον μαγνητισμό.

Υπεύθυνοι της Intel ανέφεραν ότι η πλατφόρμα Broadwell θα αντικατασταθεί μέσα στο 2016 από την Intel Skylake. Ελπίζουμε η ιδέα αυτή να υλοποιηθεί γρήγορα, δίνοντας ένα οριστικό τέλος στο πρόβλημα των καλωδίων.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: