Διαδραστικά Live Tiles Ετοιμάζει Η Microsoft Για Windows

Διαδραστικά Live Tiles Ετοιμάζει Η Microsoft Για Windows

Για την επόμενη αναβάθμιση των Windows η Microsoft χρειάζεται να εντυπωσιάσει με κάτι χρήσιμο. Και τι θα είναι αυτό; Μα φυσικά, διαδραστικά Live Tiles!

Η εταιρία (μέσω του Microsoft Research της Ασίας) ανέβασε ‘κατά λάθος’ μια σειρά βίντεο στο YouTube στα οποία παρουσιάζει το πως δουλεύουν τα διαδραστικά Live Tiles της επόμενης γενιάς Αρχικής οθόνης και μετά τα αφαίρεσε. Στην ουσία αυτά τα Live Tiles μπορούν να πατηθούν ώστε να εμφανίσουν περισσότερες πληροφορίες στον χρήστη χωρίς αυτός να μπει στην εφαρμογή. Για παράδειγμα μπορεί να δει τον καιρό σε διάφορες πόλεις χωρίς να ανοίξει την εφαρμογή του καιρού. Ή μπορεί να κάνει διάφορες πράξεις με το Διαδραστικό Live Tile της αριθμομηχανής.

Αυτή η κίνηση της Microsoft θα βοηθήσει πάρα πολύ αυτούς που χρησιμοποιούν tablets ή γενικά αυτούς που χρησιμοποιούν το Start. Θα βοηθήσει ακόμα και τους κατόχους Windows Phone συσκευών στα οποία αν ενσωματωθούν τα διαδραστικά Live Tiles στο μέλλον θα μπορεί ο χρήστης για παράδειγμα να ανοίξει ή να κλείσει το WiFi από την Αρχική.

Μέχρι να ενσωματωθούν στα Windows 9 ή Windows Phone 9 ή αποκαλυφθούν περισσότερα βίντεο μπορεί να τα δείτε στα βίντεο που είχε ανεβάσει η Microsoft παρακάτω.Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.