Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Internet Explorer Developer Channel, Ο Browser Για Web Developers

Η ομάδα του Internet Explorer θέλει να σβήσει το κακό όνομα του browser και για τον λόγο αυτό αποφάσισε να κυκλοφορήσει την έκδοση Developer Channel. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα beta πρόγραμμα για να μπορούν οι προγραμματιστές να δοκιμάζουν τις νέες εκδόσεις πριν αυτές κυκλοφορήσουν και να στέλνουν σχόλια για bugs ή βελτιώσεις μέσω του @IEDevChat ή του Connect. Η ανακοίνωση έγινε από τον Jason Weber την Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014.

Στα θετικά του Developer Channel είναι ότι λειτουργεί ανεξάρτητα από τον σταθερό Internet Explorer 11 και δεν υπάρχει περίπτωση να τους μπερδέψετε. Η λίστα των νέων χαρακτηριστικών περιλαμβάνει:

  • Το Gamepad API που σας δίνει την δυνατότητα μέσω της JavaScript να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο του Xbox 360 ή του PlayStation 3 για να παίξετε παιχνίδια. Οι προγραμματιστές μπορούν να το πάρουν και να το ενσωματώσουν στις δικές τους ιστοσελίδες.
  • Βελτιωμένη απόδοση του WebGL.
  • Με το πάτημα του F12 οι web developers θα βρουν πολλά εργαλεία να δοκιμάσουν τη δουλειά τους. Συμπεριλαμβάνεται καλύτερος εντοπισμός σφαλμάτων με σημεία διακοπής που θα σας οδηγούν κατευθείαν στα λάθη σας στον κώδικα.
  • Υπάρχει καλύτερη ανάλυση των δυνατοτήτων μέσα από τη μνήμη και την ανταπόκριση των profilers που έχει ως αποτέλεσμα την μείωση του θορύβου μέσα από το φίλτρο χρονοδιαγράμματος.
  • Μία βελτιωμένη εμπειρία πλοήγησης παρέχει περισσότερες συντομεύσεις πληκτρολογίου καθώς και νέες ειδοποιήσεις που σας επιτρέπει να δείτε ποια από τα εργαλεία σας τρέχουν ή πόσα σφάλματα έχει η σελίδα σας.

Ο IE Developer Channel διατίθεται για Windows 7 SP1 και 8.1.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: