Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Σοβαρό Κενό Ασφαλείας Στον Internet Explorer Επηρεάζει Όλους Τους Χρήστες

Η Microsoft ανακάλυψε και είναι στα στάδια επιδιόρθωσης ενός σοβαρού κενού ασφαλείας στον δημοφιλές browser Internet Explorer. Το κενό αυτό πρακτικά επηρεάζει όσους χρήστες έχουν επιλέξει αυτόν τον πλοηγό καθώς εντοπίστηκε σε όλες τις εκδόσεις από 6 μέχρι και 11.

Με το κενό ασφαλείας του Internet Explorer ο χάκερ μπορεί μέσω ενός κακόβουλου κώδικα να αποκτήσει τα δικαιώματα του διαχειριστή έχοντας έτσι τη δυνατότητα να μπορεί να διαβάζει και να έχει πρόσβαση στα αρχεία ή να προσθέτει νέα προγράμματα στον υπολογιστή του θύματος. Το θέμα αυτό λαμβάνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις αν αναλογιστούμε το πόσοι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τα Windows XP στα οποία η υποστήριξη τελείωσε από τη Microsoft και δεν πρόκειται να ενημερωθούν ποτέ οι πλοηγοί τους.

Όσοι χρησιμοποιούν Windows 7 ή 8 στο PC τους θα λάβουν μια ενημέρωση λογισμικού, ενώ όσοι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν XP θα ειδοποιηθούν για άλλη μια φορά να αναβαθμιστούν και να λάβουν από εκεί την ενημέρωση.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: