Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

iPad 5, iPad 4 Και iPad Mini Σε Ένα Βίντεο

iPad 5 in Space Gray leak

Έχουμε ήδη δει μια σειρά φωτογραφιών του πίσω μέρους του iPad 5, και τώρα το Sw-box έρχεται με ένα βίντεο που το συγκρίνει με αυτό του iPad 4 και του iPad mini. Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει τις διαφορές στα μεγέθη μεταξύ του iPad 5 και το υπάρχον iPad 4. Το νέο φαίνεται να είναι περίπου 2 χιλιοστά πιο λεπτό από το υπάρχον μοντέλο, ενώ ακολουθεί τη σχεδιαστική γραμμή του iPad mini.

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το νέο iPad σε ξεχωριστή εκδήλωση στις 15 Οκτωβρίου, αν και κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα. Μαζί με το 5 θα ανακοινωθεί και ένα iPad mini με επιλογή για χρυσό χρώμα και Space Gray μαζί με τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID του iPhone 5S.

Μπορείς να ακολουθήσεις την κάλυψη του Tech Community για το iPad εδώ.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: