Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

iPad 5 Vs iPad 4 (Βίντεο)

iPad 5 Vs iPad 4

Είναι ένα κοινό μυστικό το γεγονός πως η Apple ετοιμάζει ένα νέο iPad και υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα να το δούμε μαζί με το iPhone 5S και το 5C την Τρίτη. Τι αλλαγές όμως θα υπάρχουν;

Λοιπόν, εφόσον η Apple ποτέ δεν πούλησε εντυπωσιακό hardware, υποθέτουμε ότι απλά θα έχει αναβαθμισμένο επεξεργαστή, περισσότερη RAM, καλύτερη κάμερα, και γενικά βελτιώσεις σε όλους τους τομείς.

Στο εξωτερικό κομμάτι του νέου iPad -που αυτό πουλάει κιόλας- έχει γίνει αρκετή δουλειά. Έχει μειωθεί το περιθώριο στα πλάγια ώστε να φαίνεται και να είναι μικρό όπως το iPad mini, ενώ είναι ελάχιστα πιο ψηλό. Σε γενικές γραμμές ακολουθεί τη σχεδιαστική γραμμή του μικρότερου tablet της οικογένειας και φαίνεται πιο συμμαζεμένο από το παλιότερο-τωρινό μοντέλο.

Μπορείς να δεις το παρακάτω βίντεο που διέρρευσε και δείχνει αναλυτικά τις διαφορές μεταξύ του παλιού και του νέου iPad.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: