Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το iPad Air Κοστίζει Στην Apple 274$ Για Να Φτιαχτεί

iPad Air callout

Η ερευνητική εταιρία IHS iSupply, ουσιαστικά έκανε φύλλο και φτερό το καινούργιο iPad Air, αποκαλύπτοντας έτσι πληροφορίες για το κόστος κατασκευής του νέου αυτού tablet.

Όπως θα ήταν λογικό, η οθόνη του iPad Air με την ανάλυση των 2048 x 1536 pixels είναι το πιο ακριβό κομμάτι της συσκευής με κόστος 90$, και άμα προστεθεί και το touch digitizer η τιμή αυξάνεται άλλα 43$, αυξάνοντας την συνολική του τιμή στα 133$!

Συνολικά το κόστος για την κατασκευή ενός iPad Air είναι 274$, τιμή η οποία είναι χαμηλότερη σε σχέση με την τιμή κατασκευής του περσινού μοντέλου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η Apple να επιφέρει μεγαλύτερα έσοδα από κάθε πώληση iPad Air ακόμα και αν έχουν κάνει σημαντικές βελτιώσεις στο βάρος της συσκευής και στο μέγεθος της.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: