Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το iPad mini 2 Με Retina Οθόνη Είναι Εδώ

iPad mini 2

Το iPad mini 2 επιτέλους είναι αντάξιο για να κουβαλήσει τον τίτλο ‘iPad’ αφού τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι αρκετά καλά και μπορούν να αντέξουν στον σκληρό ανταγωνισμό των μικρών tablets.

Το νέο iPad mini 2 φοράει 7,9-ιντσών οθόνη με ανάλυση 2048×1536 pixels και για αυτό έχει βαφτιστεί Retina. Η ανάλυση του mini είναι η ίδια με του Air, και για αυτό το λόγο τα pixel ανά ίντσα είναι περισσότερα από το μεγάλο iPad τώρα πια, φτάνοντας τα 326ppi σε αντίθεση με τα 264ppi του μεγάλου.

Εξωτερικά, πέρα από την αύξηση του πάχους κατά +0,3 χιλιοστά, δεν έχουμε καμιά αλλαγή.

Σε άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουμε σημαντικές αλλαγές επίσης, πέρα από τον 64-bit επεξεργαστή A7 ο οποίος προσφέρει τέσσερις φορές καλύτερες επιδόσεις και 8 φορές καλύτερα γραφικά. Επιπλέον μέσα του βρίσκεται ο υπο-επεξεργαστής κίνησης M7 που λαμβάνει δεδομένα από τα επιταχυνσιόμετρο, γυροσκόπιο και πυξίδα και καταλάβει αν και πως κινείται ο χρήστης, δημιουργώντας έτσι μια νέα κατηγορία εφαρμογών υγείας και ευεξίας. Επίσης έχουν βελτιωθεί και οι κεραίες για διπλάσιες ταχύτητες WiFi (802.11a/b/g/n – 2.4GHz & 5GHz, διπλής μπάντας MIMO) και Bluetooth 4.0.

Οι τιμές των iPad mini 2 έχουν αυξηθεί και αναλυτικά έχουμε για τις ΗΠΑ:

iPad mini Retina WiFi

  • iPad mini Retina 16GB WiFi: $399
  • iPad mini Retina 32GB WiFi: $499
  • iPad mini Retina 64GB WiFi: $599
  • iPad mini Retina 128GB WiFi: $699

iPad min Retina  WiFi + Cellular

  • iPad mini Retina 16GB WiFi + Cellular: $529
  • iPad mini Retina 32GB WiFi + Cellular: $629
  • iPad mini Retina 64GB WiFi + Cellular: $729
  • iPad mini Retina 128GB WiFi + Cellular: $829

Θα κυκλοφορήσουν όλα σε Space Gray και Silver White χρώματα, το αρχικό iPad θα πέσει $60 και θα εξακολουθεί να πωλείται, και θα σας ενημερώσουμε πότε θα κυκλοφορήσει εδώ μαζί με τις τιμές που θα τεθούν για εδώ στην Ελλάδα όταν ανακοινωθούν.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: