Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Φωτογραφίες Του iPad mini 2 Σε Χρυσό Και Touch ID Αισθητήρα

Gold Retina iPad mini 2

Το δεύτερης γενιάς tablet της Apple, iPad mini 2, αναμένεται να παρουσιαστεί τον επόμενο μήνα και σύμφωνα με δύο φωτογραφίες θα έχει χαρακτηριστικά του iPhone 5s. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι η χρωματικές επιλογές και ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Συγκεκριμένα, το iPad mini 2 θα κυκλοφορήσει σε χρυσό χρώμα και Space Gray, με το πρώτο να είναι η τρίτη διαθέσιμη χρωματική επιλογή που θα έχει ο αγοραστής και το 2ο αντικαταστεί το κλασικό γκρι που έχουμε τώρα. Οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν το χρώμα και πως δένει με τη συσκευή και το λευκό. Οι φωτογραφίες προέρχονται από ZOL στα κινέζικα που το κατέχει το CBS Interactive.

Gold Retina iPad mini (2)

Το δεύτερο σημαντικό χαρακτηριστικό του iPhone 5s είναι επίσης παρόν, και δεν είναι άλλο από τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων με ονομασία Touch ID. Η Apple όπως κάνει πάντα, μεταφέρει το ένα χαρακτηριστικό από τη μία φορητή συσκευή της στην άλλη για να ολοκληρώνεται το οικοσύστημα της. Έτσι και οι χρήστες των iPad θα αισθάνονται και θα είναι πιο ασφαλείς χάρη σε αυτό.

Τα χαρακτηριστικά αυτά αναμένονται να έρθουν στο μεγάλο iPad 5ης γενιάς, όμως ακόμα δεν έχει διαρρεύσει κάτι. Μόλις έχουμε τις πρώτες διαρροές θα σας ενημερώσουμε όπως πάντα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: