Φωτογραφίες Του iPad mini 2 Σε Χρυσό Και Touch ID Αισθητήρα

Φωτογραφίες Του iPad mini 2 Σε Χρυσό Και Touch ID Αισθητήρα

Gold Retina iPad mini 2

Το δεύτερης γενιάς tablet της Apple, iPad mini 2, αναμένεται να παρουσιαστεί τον επόμενο μήνα και σύμφωνα με δύο φωτογραφίες θα έχει χαρακτηριστικά του iPhone 5s. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι η χρωματικές επιλογές και ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Συγκεκριμένα, το iPad mini 2 θα κυκλοφορήσει σε χρυσό χρώμα και Space Gray, με το πρώτο να είναι η τρίτη διαθέσιμη χρωματική επιλογή που θα έχει ο αγοραστής και το 2ο αντικαταστεί το κλασικό γκρι που έχουμε τώρα. Οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν το χρώμα και πως δένει με τη συσκευή και το λευκό. Οι φωτογραφίες προέρχονται από ZOL στα κινέζικα που το κατέχει το CBS Interactive.

Gold Retina iPad mini (2)

Το δεύτερο σημαντικό χαρακτηριστικό του iPhone 5s είναι επίσης παρόν, και δεν είναι άλλο από τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων με ονομασία Touch ID. Η Apple όπως κάνει πάντα, μεταφέρει το ένα χαρακτηριστικό από τη μία φορητή συσκευή της στην άλλη για να ολοκληρώνεται το οικοσύστημα της. Έτσι και οι χρήστες των iPad θα αισθάνονται και θα είναι πιο ασφαλείς χάρη σε αυτό.

Τα χαρακτηριστικά αυτά αναμένονται να έρθουν στο μεγάλο iPad 5ης γενιάς, όμως ακόμα δεν έχει διαρρεύσει κάτι. Μόλις έχουμε τις πρώτες διαρροές θα σας ενημερώσουμε όπως πάντα.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.