Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Παρουσιάστηκε Το iPad mini 3 Με Μικρές Διαφορές

«Τόσες πολλές καινοτομίες, αλλά ακόμα χωράει τέλεια στο χέρι σου.»

iPad mini 3

Η Apple σε προγραμματισμένη εκδήλωση ανακοίνωσε το iPad mini 3 παράλληλα με το iPad Air 2 και τα νέα iMac Retina και Mac mini. Η ομάδα της Apple έριξε εξαιρετική δουλειά για να κάνει το iPad Air ακόμα πιο λεπτό, όμως φαίνεται να μην ασχολήθηκε καθόλου με το mini. Μάλιστα ο Tim Cook ανέφερε ότι το iPad mini έχει 100% ποσοστό ικανοποίησης από τους πελάτες, οπότε αυτός θα είναι ο λόγος που έγιναν λίγες αλλαγές.

Το νέο iPad mini 3 στα περισσότερα χαρακτηριστικά του μένει ίδιο με το προηγούμενο μοντέλο. Διαθέτει το chipset A7 με 64-bit επεξεργαστή και υπο-επεξεργαστή κίνησης M7, Quad HD 7,9-ιντσών οθόνη (326ppi), 5-megapixels κύρια κάμερα, FaceTime HD εμπρόσθια κάμερα, 802.11n WiFi με MIMO και 10 ώρες αυτονομία. Στο νέο μοντέλο απλά προστέθηκε ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων TouchID και η δυνατότητα πραγματοποίησης πληρωμών μέσω του Apple Pay.

Όσον αφορά την εμφάνιση, απειροελάχιστες αλλαγές έγιναν και εκεί. Επίσης στα διαθέσιμα χρώματα μπήκε και το χρυσό, κάνοντάς τα τρία στο σύνολο: ασημί, γκρι και χρυσό.

Το νέο iPad mini και το iPad Air 2 θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα στο τέλος του Οκτωβρίου διατηρώντας τις ίδιες τιμές με τα αντίστοιχα περσινά μοντέλα. Άμα δεν σας ενδιαφέρει το Apple Pay και το TouchID θα μπορείτε να αγοράσετε φθηνότερα το iPad mini 2.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: