Το iPad Pro Έρχεται Με 12-Ιντσών Οθόνη Και Στέρεο Ηχεία

iPad Air 2, Επίσημα Με 6,1 Χιλιοστά Πάχος Και TouchID

iPad Air 2 - iOS 8

Το τελευταίο χρόνο, φήμες κάνουν λόγο για ένα iPad Pro με οθόνη μεγαλύτερη από 9.7-ίντσες, όπως έχει το iPad Air. Φήμες, όμως, που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί αφού η Apple δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημα. Παρόλα αυτά νέες πληροφορίες βγήκαν στη δημοσιότητα από κάποιους Γιαπωνέζους.

Οι νέες πληροφορίες για το Pro κάνουν λόγο για οθόνη 12,2-ιντσών, και όχι 12,9″ όπως είχε διαρρεύσει αρχικά. Η Apple θα τοποθετήσει επίσης στερεοφωνικά ηχεία και μικρόφωνα στο πάνω και κάτω μέρος της συσκευής ακολουθώντας τις HTC και Motorola που το έκαναν στις τελευταίες συσκευές τους.

Το πάχος της συσκευής αναμένεται να είναι μικρό, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει η Apple. Η πηγή αναφέρει ότι το πάχος θα είναι κάπου στα 7 χιλιοστά σαν των iPhone 6 και iPhone 6 Plus – το Pro δεν θα είναι το ίδιο λεπτό με το Air 2 αλλά όχι τόσο παχύ όσο το πρώτο Air.

Αν τελικά ανακοινωθεί, το iPad Pro θα ανακοινωθεί στις αρχές του 2015. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η μεγάλη ζήτηση για το iPhone 6 Plus έχει καθυστερήσει την παραγωγή του iPad Pro.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.