Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το iPad Pro Έρχεται Με 12-Ιντσών Οθόνη Και Στέρεο Ηχεία

Το iPad Pro θα είναι αντίπαλος του Surface Pro 3;

iPad Air 2 - iOS 8

Το τελευταίο χρόνο, φήμες κάνουν λόγο για ένα iPad Pro με οθόνη μεγαλύτερη από 9.7-ίντσες, όπως έχει το iPad Air. Φήμες, όμως, που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί αφού η Apple δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημα. Παρόλα αυτά νέες πληροφορίες βγήκαν στη δημοσιότητα από κάποιους Γιαπωνέζους.

Οι νέες πληροφορίες για το Pro κάνουν λόγο για οθόνη 12,2-ιντσών, και όχι 12,9″ όπως είχε διαρρεύσει αρχικά. Η Apple θα τοποθετήσει επίσης στερεοφωνικά ηχεία και μικρόφωνα στο πάνω και κάτω μέρος της συσκευής ακολουθώντας τις HTC και Motorola που το έκαναν στις τελευταίες συσκευές τους.

Το πάχος της συσκευής αναμένεται να είναι μικρό, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει η Apple. Η πηγή αναφέρει ότι το πάχος θα είναι κάπου στα 7 χιλιοστά σαν των iPhone 6 και iPhone 6 Plus – το Pro δεν θα είναι το ίδιο λεπτό με το Air 2 αλλά όχι τόσο παχύ όσο το πρώτο Air.

Αν τελικά ανακοινωθεί, το iPad Pro θα ανακοινωθεί στις αρχές του 2015. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η μεγάλη ζήτηση για το iPhone 6 Plus έχει καθυστερήσει την παραγωγή του iPad Pro.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: