Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

iPhone Επέζησε Για 6 Μήνες Μέσα Σε Λίμνη

Τι θα γίνει αν πέσει το κινητό σου σε λίμνη; Θα χαλάσει θα μου πεις. Και όχι άδικα. Αλλά ο Ken Hovanes φαίνεται ότι είναι πιο τυχερός από εμάς.

Ήταν μία μέρα δίπλα σε μία λίμνη και το iPhone 4S του δυστυχώς έπεσε μέσα σε αυτήν. Το βάθος ήταν 2 μέτρα και έτσι δεν έκανε προσπάθεια να το πιάσει. Μετά από 6 μήνες όμως που τα νερά της λίμνης κατέβηκαν, ο Ken επέστρεψε στο σημείο που του έπεσε το κινητό του και τελικά το βρήκε στο ίδιο σημείο.

Όταν το πήρε και επέστρεψε στο σπίτι του, με μεγάλη χαρά διαπίστωσε ότι το κινητό ακόμα λειτουργούσε! Βέβαια WiFi του δεν λειτουργεί, η οθόνη έχει τη βλάβη που φαίνεται στις φωτογραφίες και δεν μπορεί να το συνδέσει με τον υπολογιστή για να κάνει συγχρονισμό γιατί έχει χαλάσει το dock – μόνο φορτίζει.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν η ιστορία είναι 100% αληθινή, αλλά είναι σίγουρα εντυπωσιακή αν ισχύει. Έχει κανείς σας καμιά παρόμοια ιστορία;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: