Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Οι Διαφημίσεις Του iPhone 5C

iPhone 5c hands-on

Οι νέες διαφημίσεις του iPhone 5C κάνουν το κύκλο του διαδικτύου με την Apple να επικεντρώνεται στα χρώματα του νέου της κινητού.

Η πρώτη τηλεοπτική διαφήμιση ονομάζεται ‘Plastic Perfected’ (Τελειοποιημένο Πλαστικό) και είναι εξολοκλήρου φτιαγμένη στον υπολογιστή, ενώ η δεύτερη δείχνει απλό κόσμο να κρατάει τη πλαστική συσκευή, ανεξαρτήτου εθνικότητας, φύλου, ηλικίας κτλ θέλοντας να μας πει ότι ο καθένας μας μπορεί πλέον να αποκτήσει και να χρησιμοποιήσει ένα iPhone.

Να υπενθυμίσουμε ότι το iPhone 5C ήρθε για να αντικαταστήσει το iPhone 5 με Retina οθόνη 4-ιντσών, επεξεργαστή Α6, 8-megapixel κάμερα με full HD βίντεο και 1,2-megapixel εμπρόσθια κάμερα, τη μεγαλύτερη υποστήριξη LTE δικτύων στον κόσμο και φυσικά iOS 7 με Siri.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: