Τα Νέα iPhone 5c Και 5s Κυκλοφόρησαν Στα Καταστήματα Του Skroutz

Turbo-X Tablet ICE III 9,7: Νέο Android Tablet Με Retina Οθόνη

iPhone 5c hands-on

Με νέες απλησίαστες τιμές ήρθαν στην Ελλάδα τα νέα iPhone 5c και 5s της Apple χάρη στα καταστήματα του Skroutz.

Η τιμή για το ‘φθηνό’ iPhone 5c -θα πρέπει να ξεχάσουμε τον τίτλο «φθηνό» γιατί η Apple μόνο αυτό δεν έχει στο μυαλό της- ξεκινάει από τα 639,00 € χωρίς τα μεταφορικά και την αντικαταβολή για το μοντέλο με τα 16GB (δεν έχει γίνει διαθέσιμο το 32-άρι). Στα καταστήματα του Skroutz το 5c έχει κυκλοφορήσει σε όλα τα χρώματα (κίτρινο, πράσινο, λευκό, μπλε και ροζ) και πρόκειται για παρεισαγωγές που κάνουν τα καταστήματα από άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Επίσημα δεν έχει έρθει στην Ελλάδα.

Το ‘premium’ iPhone 5s κοστίζει 100€ περισσότερα από το 5 για το βασικό μοντέλο! Δηλαδή 849,00 € χωρίς μεταφορικά και αντικαταβολή, όμως αυτή η τιμή ίσως πέσει όταν κυκλοφορήσει επίσημα στη χώρα μας. Τα υπόλοιπα μοντέλα με μεγαλύτερες χωρητικότητες δεν κυκλοφορήσαν στο Skroutz και υποψιαζόμαστε ότι στα 949,00 € θα είναι η τιμή για το μοντέλο με τα 32GB και 1000-κάτι € για τα 64GB!

Να επαναλάβουμε ότι τα κινητά πρόκειται για παρεισαγωγές και υπάρχει περίπτωση να πέσουν το πολύ 100€ οι τιμές τους όταν κυκλοφορήσουν επίσημα εδώ. Όπως και να έχει, στο Skroutz θα βρεις το iPhone 5c 16GB εδώ και το 5S εδώ.

Σχετικά νέα

1 Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.