Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τα Νέα iPhone 5c Και 5s Κυκλοφόρησαν Στα Καταστήματα Του Skroutz

iPhone 5c hands-on

Με νέες απλησίαστες τιμές ήρθαν στην Ελλάδα τα νέα iPhone 5c και 5s της Apple χάρη στα καταστήματα του Skroutz.

Η τιμή για το ‘φθηνό’ iPhone 5c -θα πρέπει να ξεχάσουμε τον τίτλο «φθηνό» γιατί η Apple μόνο αυτό δεν έχει στο μυαλό της- ξεκινάει από τα 639,00 € χωρίς τα μεταφορικά και την αντικαταβολή για το μοντέλο με τα 16GB (δεν έχει γίνει διαθέσιμο το 32-άρι). Στα καταστήματα του Skroutz το 5c έχει κυκλοφορήσει σε όλα τα χρώματα (κίτρινο, πράσινο, λευκό, μπλε και ροζ) και πρόκειται για παρεισαγωγές που κάνουν τα καταστήματα από άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Επίσημα δεν έχει έρθει στην Ελλάδα.

Το ‘premium’ iPhone 5s κοστίζει 100€ περισσότερα από το 5 για το βασικό μοντέλο! Δηλαδή 849,00 € χωρίς μεταφορικά και αντικαταβολή, όμως αυτή η τιμή ίσως πέσει όταν κυκλοφορήσει επίσημα στη χώρα μας. Τα υπόλοιπα μοντέλα με μεγαλύτερες χωρητικότητες δεν κυκλοφορήσαν στο Skroutz και υποψιαζόμαστε ότι στα 949,00 € θα είναι η τιμή για το μοντέλο με τα 32GB και 1000-κάτι € για τα 64GB!

Να επαναλάβουμε ότι τα κινητά πρόκειται για παρεισαγωγές και υπάρχει περίπτωση να πέσουν το πολύ 100€ οι τιμές τους όταν κυκλοφορήσουν επίσημα εδώ. Όπως και να έχει, στο Skroutz θα βρεις το iPhone 5c 16GB εδώ και το 5S εδώ.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: