Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

9 Εκατομμύρια iPhone 5s Και 5c Πουλήθηκαν Σε Ένα Τριήμερο

iPhone 5S

Με την παρουσίαση του iPhone 5s και του 5c η μετοχή της Apple έπεσε κατά κάποιες μονάδες δείχνοντας μια μικρή απογοήτευση για το νέο τηλέφωνο της εταιρείας.

Τι σημασία έχει όμως αυτό; Φαίνεται ότι ο κόσμος έχει αντίθετη άποψη, και όπως ανακοίνωσε η Apple, το πρώτο τριήμερο οι πωλήσεις των 5s και 5c έφτασαν τα 9 εκατομμύρια. Πρόκειται για νέο ρεκόρ αφού με το iPhone 5 είχαν πουληθεί 5 εκατομμύρια, ενώ με 4s 4 εκατομμύρια τις ίδιες ημέρες.

Με το ‘φθηνό’ iPhone 5c θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τι πωλήσεις θα κάνει στη Κίνα και πως θα τα πάνε στην Ελλάδα. Τα κινητά κυκλοφορήσαν στα καταστήματα του Skroutz και έχουμε αγωνία να δούμε τις πωλήσεις τους. Περισσότερα για αυτό μπορείς να διαβάσεις εδώ.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: