Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Μπλε Οθόνη Θανάτου Και Στο… iPhone 5s

iPhone 5s Blue Screen Of Death Bug

Άλλο ένα περίεργο πρόβλημα από τα παλιά ήρθε στο iPhone 5s για να προστεθεί στη λίστα που το κατατάσσει σαν το χειρότερο λειτουργικό για κινητά! Αυτό είναι η μπλε οθόνη θανάτου που γνωρίσαμε από τα Windows.

Στο iOS 7 και το iPhone 5s το πρόβλημα αυτό δημιουργείται όταν ο χρήστης του πανάκριβου κινητού χρησιμοποιεί κάποιο πρόγραμμα από τη σουίτα iWork και έπειτα ‘ανοίγει’ το μενού πολυδιεργασίας ώστε να ανοίξει μια άλλη εφαρμογή. Όταν το κινητό φτάσει στο κρίσιμο στάδιο ξαφνικά εμφανίζεται μια μπλε οθόνη και αμέσως κάνει αυτόματα επανεκκίνηση.

Ένας χρήστης κατέγραψε σε βίντεο το περίεργο και το ανέβασε στο YouTube. Μπορείς να δεις το βίντεο παρακάτω.

Υποψιαζόμαστε πως η μπλε οθόνη θανάτου δημιουργείται λόγω κάποιου bug στο iOS 7 ή το iWork στο iPhone 5s και τον 64-μπιτο Apple A7 επεξεργαστή που χρησιμοποιεί. Διαφορετικά δεν θα είχαν το ίδιο πρόβλημα και οι χρήστες παλιότερων iPhone/iPad/iPod touch με iOS 7 στο iWork; Ωστόσο είμαστε σίγουροι πως η Apple θα το διορθώσει σύντομα με ενημέρωση λογισμικού, αν και ακόμα δεν έχει αναφέρει επίσημα πως γνωρίζει το πρόβλημα.

Αν έχετε iPhone 5s με iOS 7 και iWork, το παρατηρήσατε και εσείς;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: