Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Διέρρευσε Η Συσκευασία Του iPhone 5S

iPhone 5S Packaging Leak

Η εκδήλωση του iPhone 5S είναι σε λίγες μέρες, και ως συνήθως οι φήμες για το επόμενης γενιάς iPhone παίρνουν φωτιά.

Τώρα διέρρευσε η συσκευασία που θα πωλείται μέσα το πανάκριβο κινητό, και φαίνεται αρκετά πιστική με το κινητό στο μπροστινό μέρος και τα γράμματα στα πλάγια. Αν και η Apple δεν μας έχει συνηθίσει σε μαύρα background.

Το πιο ενδιαφέρον στη συσκευασία είναι ότι γύρω από το κουμπί Home υπάρχει ένα ασημένιο δαχτυλίδι. Το τετράγωνο εικονίδιο στο κουμπί έχει φύγει και έχει μάλλον αντικατασταθεί με έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Η ύπαρξη ενός αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων φημολογείται εδώ και καιρό και θα απαλλάξει τους χρήστες του iPhone 5S από το να βάζουν συνεχώς τον κωδικό. Είναι και πολύ καλή μορφή προστασίας αυτή.

Αν είναι όντως αληθινή η εικόνα της συσκευασίας θα το μάθουμε το βράδυ της Τρίτης. Για αυτό μείνετε συντονισμένοι στο Tech Community γιατί θα σας ενημερώσουμε από τους πρώτους ως συνήθως…

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: