Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Έρχεται iPhone 6 Με Οθόνη 5,5 Ιντσών Και 128GB Αποθηκευτικό Χώρο

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, η Apple θα ανακοινώσει το iPhone 6 στις 19 Σεπτεμβρίου. Το νέο μοντέλο της αμερικάνικης εταιρίας θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, η μια στις 4,7 ίντσες και η άλλη στις 5,5 ίντσες, καθώς ο ανταγωνισμός με τις άλλες κορυφαίες κατασκευάστριες κινητών τηλεφώνων έχει μεγαλώσει σημαντικά, όπως και το μέγεθος των κινητών.

Όπως είναι αναμενόμενο, η έκδοση με τις 5,5 ίντσες θα διαθέτει δυνατότερα χαρακτηριστικά, γεγονός που ενισχύεται από νέες φήμες που προέρχονται από την κινεζική ιστοσελίδα Feng.com. Σύμφωνα με αυτές, το μεγάλο iPhone θα ενσωματώνει αποθηκευτικό χώρο μεγέθους 128GB, την μεγαλύτερη χωρητικότητα που έχουμε δει σε iPhone μέχρι στιγμής. Επίσης, η κάμερα του θα διαθέτει σύστημα οπτικής σταθεροποίησης εικόνας, ένα χαρακτηριστικό που φαίνεται ότι δεν θα υπάρχει στην έκδοση των 4,7 ιντσών. Όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερες φήμες για τα χαρακτηριστικά του νέου iPhone θα βγαίνουν στην δημοσιότητα και το TechCommunity.GR θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: