Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το iPhone 6 Παρουσιάζεται Στις 9 Σεπτεμβρίου

iPhone 6 dummy

Η Apple θα παρουσιάσει το iPhone 6 σε εκδήλωση που θα λάβει χώρα στις 9 Σεπτεμβρίου, αν μπορούμε να πιστέψουμε τις τελευταίες φημολογίες. Η Apple δεν έχει σχολιάσει ακόμα το πότε θα παρουσιάσει το επόμενο iPhone, αλλά οι αρχικές φήμες ήθελαν το event να πραγματοποιείται στα μέσα του Σεπτεμβρίου, ενισχύοντας τις τελευταίες.

Αν και μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε στα σίγουρα τι πρόκειται να μας αποκαλύψει η Apple, όλες οι φήμες μιλάνε για το ίδιο πράγμα: ένα iPhone στις 4,7 ίντσες και ένα στις 5,5. Το phablet αυτό θα είναι το πρώτο στην ιστορία της Apple και λέγεται ότι θα λανσαριστεί τους επόμενους μήνες, ίσως τον Δεκέμβριο. Μαζί με το iPhone 6 με οθόνη από ζαφείρι θα βγει στην αγορά και το smartwatch iWatch, αλλά και πάλι δεν γνωρίζουμε αν θα συνοδεύει αρχικά το iPhone 4,7-ιντσών ή το phablet.

Σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, και για αυτά δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα. Σίγουρα θα φοράει έναν ισχυρότερο επεξεργαστή -το chipset Apple A8- και μια μεγαλύτερη μπαταρία. Τα τελευταία δημοσιεύματα κάνουν λόγο για 2,100 mAh μπαταρία, που μπορεί να είναι ακόμα μικρή για ναυαρχίδα του 2014, αλλά είναι σημαντική βελτίωση από την 1,560 mAh του iPhone 5s.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: