Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το iPhone 6 Θα Φοράει Διπύρηνο Επεξεργαστή Στα 2GHz

Apple A8 SoC

Το iPhone 6 αναμένεται να είναι το κορυφαίο προϊόν που θα ανακοινώσει η Apple μέσα στο 2014, αλλά αν οι φήμες αληθεύουν, θα λογοκριθεί σίγουρα για ένα πράγμα: τον επεξεργαστή.

Αν το κινέζικο CnBeta μας λέει την αλήθεια, η Apple προτίμησε τον επεξεργαστή Α8 για να ενσωματώσει φέτος στο iPhone. Ο Α8 θα κατασκευαστεί από τις TSMC (Taiwan Semiconductor Manufacturing Company) και Samsung στα 20 νανόμετρα, σε αντίθεση με τα 28 του A7. Σύμφωνα με την The Wall Street Journal, οι δύο αυτές κατασκευάστριες εταιρίες έχουν ξεκινήσει τις παραδόσεις των επεξεργαστών. Δημοσίευμα της Business Weekly αποκαλύπτει ότι οι επεξεργαστές θα ενσωματωθούν σε 60 με 80 εκατομμύρια iPhone 6 αρχικά, αριθμός διπλάσιος σε σχέση με τα iPhone 5s που παρήγγειλε η Apple πέρσι.

Ο Apple A8 που θα ενσωματώνει το φετινό κινητό θα είναι χρονισμένος στα 2GHz (64-bit) αλλά οι πυρήνες του θα παραμείνουν δύο, κάτι που ίσως κάνει το κινητό να φαίνεται πιο αργό σε σχέση με αντίπαλες προτάσεις, όπως τα τετραπύρηνα Galaxy S5, G3 και Xperia Z2/Z3. Στο μέλλον οι επεξεργαστές της Apple θα γίνουν ακόμα πιο μικροί, φτάνοντας στα 16 ή και στα 14 νανόμετρα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: