Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Φήμες Για Τις Οθόνες Των iPhone 6 Και iWatch

Αρχίζουν να πληθαίνουν οι φήμες όσον αφορά το επερχόμενο iPhone 6. Αυτή τη φορά η είδηση προέρχεται από τους αναλυτές της εταιρίας DisplaySearch οι οποίοι σε προβλέψεις τους εκτιμούν ότι το iPhone 6 θα έχει οθόνη 4,7 ή 5,5 ίντσες.

Ειδικότερα, μελετώντας την αγορά κατασκευής οθονών αναφέρουν ότι η 4,7-ιντσών οθόνη θα είναι με ανάλυση 900×1600 pixels και θα διαθέτει 386 ppi, ενώ η μεγαλύτερη οθόνη των 5,5 ιντσών θα έρθει με ανάλυση 1080×1920 pixels και 326 ppi (όπως το 5s). Επίσης προβλέπουν ότι η τεχνολογία της οθόνης του νέου iPhone θα είναι η ίδια με αυτή του iPhone 5s, δηλαδή τεχνολογίας LTPS (Low-Temperature Polysilicon) LCD.

Οι αναλυτές της DisplaySearch μας αναφέρουν επίσης ότι το έξυπνο ρολόι της Apple, το αναμενόμενο iWatch, θα έχει εύκαμπτη οθόνη τεχνολογίας AMOLED, είτε 1,3 ίντσες είτε 1,6 ίντσες. Μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες επί του θέματος θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: