Η Apple Αρχίζει Την Παραγωγή Των iPhone 6 Και Apple A8, Ενώ Το 5C Παραμένει Απούλητο

Η Apple Αρχίζει Την Παραγωγή Των iPhone 6 Και Apple A8, Ενώ Το 5C Παραμένει Απούλητο

Απογοητευτικές, εκ των πραγμάτων, ήταν οι πωλήσεις του iPhone 5c, καθώς 3 εκατομμύρια συσκευές έχουν ξεμείνει στις αποθήκες της Apple. Η “οικονομική” έκδοση του iPhone φαίνεται να απέτυχε στον σκοπό του να προσεγγίσει περισσότερους φίλους της εταιρίας που δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν ένα iPhone, καθώς λίγοι ενδιαφέρθηκαν να το αποκτήσουν με μια τόσο υψηλή, στα δεδομένα του ανταγωνισμού, τιμή, όταν θα μπορούσαν με τα ίδια χρήματα να αγοράσουν μια πραγματική ναυαρχίδα μιας άλλης εταιρίας. Συγκεκριμένα, το Digitimes αναφέρει πως μόνο οι προμηθευτές της έχουν ακόμη 2 εκατομμύρια συσκευές στα ράφια τους. Οι μεταπωλητές διαθέτουν επίσης εκατομμύρια συσκευές. Η ιδέα για ένα πλαστικό iPhone απέτυχε εντελώς και η Apple δεν φαίνεται πρόθυμη να συνεχίσει αυτή τη σειρά.

Από την άλλη όμως, η εταιρία φαίνεται ότι έχει θέσει υψηλές βλέψεις για το νέο της iPhone 6. Σύμφωνα με αναλυτή της Citigroup Global Markets, η εταιρία έχει ζητήσει από τη Foxconn να κατασκευάσει τον εντυπωσιακό αριθμό των 90 εκατομμύρια συσκευών. Να υπενθυμίσουμε ότι υπάρχει έντονη φημολογία πως το επόμενο iPhone θα διαθέτει οθόνη 6 ιντσών και αν οι εκτιμήσεις της Apple αποδειχτούν εύστοχες, θα μιλάμε για ένα νέο ρεκόρ πωλήσεων.

Τέλος, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, η Apple ανέθεσε την κατασκευή των A8 επεξεργαστών στην Taiwan Semiconductor Manufacturing Co. Η εταιρία αυτή πρωταγωνιστεί στο χώρο παραγωγής επεξεργαστών και αν οι πληροφορίες επαληθευτούν, η Samsung φαίνεται να χάνει μια πολύ σημαντική συνεργασία. Παρόλο που η TSMC δεν θέλησε να σχολιάσει το γεγονός, οι μετοχές της έχουν ήδη πάρει ανοδική πορεία κατά 2,33 ποσοστιαίες μονάδες.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.