Κινέζικος Πάροχος Διαρρέει Το iPhone 6

Κινέζικος Πάροχος Διαρρέει Το iPhone 6

Apple iPhone 6 China Telecom leak

Η Apple κάποτε μπορούσε να κρατήσει σαν επτασφράγιστο μυστικό τις συσκευές της, αλλά τώρα οι Κινέζοι δεν σταματούν να διαρρέουν τα πάντα. Ένα τρανό παράδειγμα αποτελεί η συγκεκριμένη διαρροή η οποία πραγματοποιήθηκε από τον πάροχο και συνεργάτη της Apple, China Telecom.

Η China Telecom διέρρευσε το επερχόμενο iPhone 6 αποκαλύπτοντας μαζί ότι θα το φέρει ξεκλείδωτο. Το κινητό θα υποστηρίζει τα δίκτυα TDD-LTE, FDD-LTE, WCDMA, CDMA2000, GSM και CDMA1X, και για αυτό το λόγο οι κάτοχοί του θα μπορούν να το χρησιμοποιούν σε όποιο δίκτυο της Κίνας και αν βρίσκονται. Η China Telecom αποκάλυψε πως το iPhone θα λανσαριστεί σύντομα, επαληθεύοντας τις φήμες για ανακοίνωσή του μέσα στον Σεπτέμβριο.

Οι παραπάνω πληροφορίες συνοδεύονται από μια εικόνα στην οποία απεικονίζεται το iPhone 6 σε γκρι, μαύρο και χρυσό. Για την αυθεντικότητα της εικόνας δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι γιατί υπάρχει μονό LED flash αντί για διπλό και οι διαφημιστές της εταιρίας θα μπορούσαν να σκεφτούν κάτι πιο έξυπνο για σλόγκαν από το «Even better». Η εικόνα ανέβηκε στο κοινωνικό δίκτυο Weibo αλλά σύντομα αφαιρέθηκε.

Πηγή: Pocket-Lint

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.