Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Dummy Αντίγραφο Του iPhone 6 Φωτογραφίζεται Δίπλα Σε iPhone 5s

Δεκάδες φωτογραφίες ενός dummy αντιγράφου του iPhone 6 βγήκαν στη δημοσιότητα, δείχνοντάς μας πως πρόκειται να είναι το νέο κινητό της Apple.

Το κινητό που βλέπουμε στις φωτογραφίες είναι ένα προσχέδιο παραγωγής που λογικά ήρθε από τα εργοστάσια στη Κίνα, όπως αυτό το dummy. Εμφανισιακά είναι ίδιο με αυτό που διέρρευσε παλιότερα ο Sonny Dickson, ένας διάσημος ‘leaker’ στον κόσμο της Apple που είναι γνωστός για τις σωστές διαρροές του. Κατά συνέπεια μπορούμε να πούμε πως αυτό που βλέπουμε είναι το τελικό design ή πολύ κοντά στο τελικό.

Το iPhone 6, βάση το dummy και παλιότερων φημών, έχει οθόνη 4.7 ιντσών και διαστάσεις 137.5 x 67 x 7 χιλιοστά. Η οθόνη θα κατασκευάζεται από τρεις ξεχωριστές εταιρίες (LG , JDI και Innolux) και θα έχει ανάλυση 960 x 1,704 pixels, δηλαδή 50% περισσότερα pixels σε σχέση με το iPhone 5S. Επίσης θα είναι ανθεκτικό σε νερό.

Το smartphone στις φωτογραφίες είναι λευκό με χρυσό τριγύρω από το home button, αλλά ξέρουμε πως θα υπάρχουν επιλογές για μαύρο και χρυσό. Όπως έλεγαν και προηγούμενες φήμες, εξωτερικά μοιάζει με ένα iPod.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: