Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Οι iFans Σχηματίζουν Ήδη Ουρά Για Την Αγορά Του iPhone 6

iPhone 6 fans Apple Store

Όπως κάθε χρόνο, οι iFans άρχισαν να σχηματίζουν ούρα έξω από το κεντρικό κατάστημα της Apple στις ΗΠΑ. Μόνο που δεν ενδιαφέρονται για το iPhone. Όπως και πέρσι, θα πουλήσουν τη θέση τους σε κάποιον άλλον για να πάει τη τελευταία στιγμή και να βγει πρώτος χωρίς να περιμένει.

Το iPhone 6 θα ανακοινωθεί στις 9 Σεπτεμβρίου αλλά θα κυκλοφορήσει λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωσή του στους παρόχους των Ηνωμένων Πολιτειών. Όπως το θέλουν οι φήμες, θα κυκλοφορήσει μαζί με το smartwatch iWatch στις 4,7- και στις 5,5-ίντσες διατηρώντας τον διπύρηνο 64-bit επεξεργαστή και την 1GB RAM. Μέχρι τώρα αυτά δεν έχουν επαληθευτεί, και στη πράξη περιμένουν για ένα κινητό που δεν γνωρίζουν στη πραγματικότητα πως μοιάζει, τι διαθέτει και αν τους αρέσει.

Τα πρώτα ζευγάρια στη φετινή σειρά είναι οι Moon και Jason Ray και οι Ceballo και Joseph Cruz. Οι πρώτοι προωθούν την εφαρμογή VideoMedicine που επιτρέπει στους ασθενείς να επικοινωνούν με τους γιατρούς μέσω Skype, ενώ οι δεύτεροι αντιπροσωπεύουν το κατάστημα BuyBackWorld. Αυτοί θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ‘επαγγελματίες’ καθώς κάθε χρόνο στήνονται εκεί με τους υπνόσακους τους και πουλάνε τις θέσεις τους. Ο Ceballo και ο Joseph Cruz εκτιμούν ότι έχουν εισπράξει περίπου $7,000, με τα $2,500 να τα έχουν πάρει από το ζευγάρι Ray που τους πλήρωσε για να πάρει τη πρώτη θέση το προηγούμενο έτος.

Όσο πλησιάζουν οι μέρες όλο και περισσότεροι θα αρχίσουν να κατασκηνώνουν έξω από τα καταστήματα τις Apple. Πέρα από το νέο iPhone θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσο θα πουλήσουν φέτος τις πρώτες θέσεις.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: