Το iPhone 6 Εμφανίζεται Σε Νέες Φωτογραφίες, Φέρνει NFC Και Ασύρματη Φόρτιση;

Το iPhone 6 Εμφανίζεται Σε Νέες Φωτογραφίες, Φέρνει NFC Και Ασύρματη Φόρτιση;

Νέες υποτιθέμενες εικόνες από το σασί του επερχόμενου iPhone 6 βγήκαν στη δημοσιότητα, ενώ παράλληλα αποκαλύφθηκαν και νέα χαρακτηριστικά.

Οι εικόνες προέρχονται από το γαλλικό Nowhereelse.fr και δείχνουν το πίσω μέρος του κινητού. Το χρώμα είναι χρυσό και μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα πως όλο είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο με σχεδιασμό που είδαμε και σε προηγούμενες διαρροές από τη Κίνα. Λέγεται πως το κουμπί ενέργειας μεταφέρθηκε στο πλαϊνό μέρος της συσκευής και το πίσω λογότυπο για πρώτη φορά θα φωτίζεται για να δείχνει ειδοποιήσεις.

Φυσικά δεν μπορούμε να ξέρουμε αν το Nowhereelse.fr και το κάθε Nowhereelse.fr είναι σωστό, για αυτό να είστε επιφυλακτικοί. Ειδικά σε αυτή τη διαρροή που το χρυσό χρώμα δεν είναι αυτό που γνωρίσαμε στο 5s, το φλας της κάμερας είναι μονό και το φωτιζόμενο λογότυπο είναι κάτι που ζητάνε οι χρήστες εδώ και χρόνια αλλά ποτέ δεν παίρνουν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Περνώντας σε άλλες φήμες, το VentureBeat μας πληροφορεί πως για πρώτη φορά το iPhone 6 θα ενσωματώνει NFC και ασύρματη φόρτιση. Επίσης αναφέρει πως θα κουβαλάει γρηγορότερο 4G LTE.

Σύμφωνα με τις φήμες, με το NFC η Apple θα λανσάρει ένα δικό της σύστημα πληρωμής και έτσι το κινητό θα παίζει σημαντικό ρόλο. Αυτό που δεν έγινε γνωστό όμως είναι αν η τεχνολογία αυτή θα χρησιμοποιηθεί για αποστολή αρχείων ή επαγγελματικών καρτών, όπως γίνεται στα Android smartphones.

Πηγές: α, β

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.