Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

iPhone 6, Οι Τελευταίες Διαρροές Αποκαλύπτουν Τα Πάντα

iPhone 6 dummy

Η Apple φαίνεται πως θα αρχίσει να μισεί τους Κινέζους, καθώς κατάφεραν να διαρρεύσουν τα πάντα για το πολυαναμενόμενο iPhone 6. Εκτός από τα αμέτρητα βίντεο που παρουσιάζουν το πρωτότυπο μοντέλο ενός iPhone 6, ο μεγαλύτερος πάροχος στον κόσμο (China Mobile) αποκάλυψε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κινητού.

Σύμφωνα με την China Mobile, το iPhone 6 θα διαθέτει το Apple A8 chipset με τετραπύρηνο επεξεργαστή (ίσως στα 1.38GHz με 1GB RAM), 4,7-ιντσών οθόνη ανάλυσης 1134 x 750 pixels και με επικάλυψη από ζαφείρι, 8-megapixel κάμερα, 2,1-megapixel εμπρόσθια κάμερα και 16, 32, 64 και 128GB χωρητικότητα. Το σώμα του κινητού θα έχει διαστάσεις 138 x 67 x 7 χιλιοστά και το σημαντικότερο θα είναι η αντοχή στη σκόνη και το νερό, όπως τα Xperia Z της Sony και το Galaxy S5 της Samsung.

Πληροφορίες για το μοντέλο στις 5,5-ίντσες δεν υπάρχουν και πρακτικά σημαίνει ότι δεν γνωρίζουμε τίποτα για το phablet της εταιρίας. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το κινητό σε λειτουργία σε μερικά από τα πολλά βίντεο στο YouTube. Σε μερικές ώρες το iPhone 6 θα είναι επίσημο και έτσι θα μάθουμε αν οι Κινέζοι είναι αξιόπιστοι.Μοιράσου το με τους φίλους σου: