Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Νέες Φωτογραφίες Μας Δείχνουν Το iPhone 6

Νέες φωτογραφίες που απεικονίζουν το επερχόμενο iPhone 6 είδαν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το Macfixit Australia, οι φωτογραφίες προέρχονται από μια έγκυρη πηγή που έχει αποδείξει την αξιοπιστία της μετά από κάθε ανακοίνωση συσκευών της Apple.

Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες, η συσκευή δεν ξεφεύγει σημαντικά από τη σχεδιαστική γραμμή των προηγούμενων iPhone, ενώ εντύπωση προκαλεί το λογότυπο της εταιρίας, το οποίο είναι χαραγμένο και κομμένο στο πίσω μεταλλικό μέρος της συσκευής. Προηγούμενες διαρροές ανέφεραν ότι το λογότυπο του νέου iPhone θα φωτίζεται, πραγματοποιώντας την επιθυμία των χρηστών που το ζητάνε χρόνια. Επίσης, μια χαρακτηριστική αλλαγή που βλέπουμε είναι ότι το κουμπί ενέργειας έχει μεταφερθεί από το πάνω μέρος της συσκευής στα πλάγια, σε μια θέση που εξυπηρετεί καλύτερα τον χρήστη, καθώς το μέγεθος του επερχόμενου iPhone αναμένεται μεγάλο. Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες, το iPhone 6 θα κυκλοφορήσει σε δυο εκδόσεις, στις 4.7 και 5.5 ίντσες. Τέλος, στην μπροστινή όψη του smartphone βλέπουμε καθαρά το κουμπί-αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Αν οι φωτογραφίες είναι όντως έγκυρες, επιβεβαιώνουν τις φήμες για ένα μεγάλο σε ίντσες iPhone που -σύμφωνα πάντα με την φημολογία- φέρνει μαζί του NFC και ασύρματη φόρτιση. Παραπάνω πληροφορίες μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: