Το iPhone 6 Plus Λυγίζει, Και Δεν Είναι Κάποιο Νέο Χαρακτηριστικό

Το iPhone 6 Plus Λυγίζει, Και Δεν Είναι Κάποιο Νέο Χαρακτηριστικό

iPhone 6 Flex

Το iPhone 6 Plus βρίσκεται ήδη σε κυκλοφορία σε ορισμένες χώρες και οι πρώτοι του χρήστες διαπίστωσαν ότι η συσκευή λυγίζει. Την αρχική αποκάλυψη έκανε ένας χρήστης στο forum του MacRumors και έπειτα κάποιοι στο YouTube προσπάθησαν να λυγίσουν τις συσκευές τους, επαληθεύοντας την ιστορία του χρήστη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο χρήστης ήταν στο αμάξι του και οδηγούσε για λίγες ώρες. Φυσικά το κινητό βρισκόταν στη τσέπη του παντελονιού του -όπου το βάζουμε όλοι- και όταν το έβγαλε έξω διαπίστωσε πως είχε λυγίσει στο μέρος των κουμπιών της έντασης. Στη συνέχεια ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες και μόλις έγινε είδηση, το κανάλι Unboxi Therapy ανέβασε στο YouTube ένα βίντεο που αποδεικνύει ότι το phablet λυγίζει σε εκείνο το μέρος. Και μάλιστα με γυμνά χέρια, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Τα κινητά λυγίζουν και αυτό δεν είναι νέα είδηση. Στο παρελθόν είδαμε το Xperia Z1 της Sony να λυγίζει στο ίδιο μέρος και αυτό είναι ένα πρόβλημα του αλουμινίου. Σε αντίθεση με την HTC, η Apple και η Sony χρησιμοποιούν λεπτό αλουμίνιο ώστε να ‘βγαίνουν’ λεπτές οι συσκευές τους, και αυτό καθιστά τις συσκευές πιο ευάλωτες. Το αποτέλεσμα είναι να λυγίζουν πανεύκολα όπως μπορούμε να δούμε στο παρακάτω βίντεο.

Το ίδιο κανάλι για να αποδείξει το πρόβλημα του τελευταίου iPhone ακολούθησε την ίδια διαδικασία και για το Galaxy Note 3 της Samsung. Η συσκευή είναι κατασκευασμένη από πλαστικό και για αυτό λύγισε ελάχιστα.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.