Το iPhone 6 Θα Ανακοινωθεί Τον Ιούλιο Από Την Apple;

Η Πρώτη Τηλεοπτική Διαφήμιση Του iPhone 5s

Apple - iPhone 5s - TV Ad - Metal Mastered

Είναι πολύ πιθανό φέτος η Apple να ξεχάσει τις παραδόσεις της και να ανακοινώσει το iPhone 6 μερικούς μήνες πιο νωρίς φέτος. Τον Ιούλιο. Η πληροφορία αυτή έρχεται από τον αναλυτή της Mizuho Securyties, Abhey Lamba, ο οποίος εξετάζει τους προμηθευτές.

Ο Lamba έφτασε στο συμπέρασμα πως η Apple τελικά θα ανακοινώσει το iPhone 6 τον Ιούλιο αντί για τον Σεπτέμβριο που προτιμούσε τόσα χρόνια. Μια τέτοια ανακοίνωση ίσως γίνει πιο νωρίς για να προλάβει η εταιρία τις ανταγωνίστριες HTC, Samsung και Sony που μέχρι τότε θα έχουν κυκλοφορήσει τις ναυαρχίδες τους σε κάποιες αγορές. Ο Lamba όμως μπόρεσε να επιβεβαιώσει ότι το 6 θα έρθει τελικά και σε 4,7 ίντσες, αλλά και σε 5,5 ίντσες όπως φημολογούνταν.

Μαζί με τα νέα iPhone, ο Lamba πιστεύει πως η Apple θα δώσει τη δυνατότητα στους προγραμματιστές στο iOS 8 να χρησιμοποιήσουν τις δυνατότητες του αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID στις εφαρμογές τους. Για παράδειγμα, εφαρμογές οικονομικών ή προσωπικών δεδομένων, οι οποίες πρέπει να έχουν υψηλή ασφάλεια, θα ζητάνε να αναγνωρίσουν το δαχτυλικό αποτύπωμά του κατόχου πριν δείξουν τα δεδομένα στον χρήστη.

Τέλος, ο ίδιος αναλυτής πιστεύει επίσης πως φέτος θα δούμε το iWatch smartwatch και το νέο Apple TV. Λέτε να είναι σωστός;

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.