Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το iPhone 6 Θα Ανακοινωθεί Τον Ιούλιο Από Την Apple;

Apple - iPhone 5s - TV Ad - Metal Mastered

Είναι πολύ πιθανό φέτος η Apple να ξεχάσει τις παραδόσεις της και να ανακοινώσει το iPhone 6 μερικούς μήνες πιο νωρίς φέτος. Τον Ιούλιο. Η πληροφορία αυτή έρχεται από τον αναλυτή της Mizuho Securyties, Abhey Lamba, ο οποίος εξετάζει τους προμηθευτές.

Ο Lamba έφτασε στο συμπέρασμα πως η Apple τελικά θα ανακοινώσει το iPhone 6 τον Ιούλιο αντί για τον Σεπτέμβριο που προτιμούσε τόσα χρόνια. Μια τέτοια ανακοίνωση ίσως γίνει πιο νωρίς για να προλάβει η εταιρία τις ανταγωνίστριες HTC, Samsung και Sony που μέχρι τότε θα έχουν κυκλοφορήσει τις ναυαρχίδες τους σε κάποιες αγορές. Ο Lamba όμως μπόρεσε να επιβεβαιώσει ότι το 6 θα έρθει τελικά και σε 4,7 ίντσες, αλλά και σε 5,5 ίντσες όπως φημολογούνταν.

Μαζί με τα νέα iPhone, ο Lamba πιστεύει πως η Apple θα δώσει τη δυνατότητα στους προγραμματιστές στο iOS 8 να χρησιμοποιήσουν τις δυνατότητες του αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID στις εφαρμογές τους. Για παράδειγμα, εφαρμογές οικονομικών ή προσωπικών δεδομένων, οι οποίες πρέπει να έχουν υψηλή ασφάλεια, θα ζητάνε να αναγνωρίσουν το δαχτυλικό αποτύπωμά του κατόχου πριν δείξουν τα δεδομένα στον χρήστη.

Τέλος, ο ίδιος αναλυτής πιστεύει επίσης πως φέτος θα δούμε το iWatch smartwatch και το νέο Apple TV. Λέτε να είναι σωστός;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: