[ΦΗΜΗ] Το iPhone 6 Θα Έχει Οθόνη 4,9 Ιντσών, Υψηλότερη Τιμή

[ΦΗΜΗ] Το iPhone 6 Θα Έχει Οθόνη 4,9 Ιντσών, Υψηλότερη Τιμή

iPhone 6 Concept

Μέχρι να παρουσιαστεί και επίσημα το iPhone 5s, οι φήμες ήθελαν την Apple να αυξάνει τις ίντσες στο iPhone για να συμβαδίσει με τον ανταγωνισμό. Το iPhone 5s παρουσιάστηκε και παρέμεινε στις 4 ίντσες, όπως και η ΄’φθηνή’ εκδοσή του. Τώρα πληροφορίες από την Κίνα και το site C Technology ισχυρίζονται ότι η Apple δοκιμάζει ήδη το επόμενο iPhone που θα έχει οθόνη 4,9 ιντσών. Λογικά στις ίδιες διαστάσεις θα είναι και η οθόνη του 6c/5c που παρά τις μέτριες πωλήσεις του, θα στηριχτεί από την εταιρεία.

Αυτή δεν είναι η πρώτη αναφορά που έχουμε για μεγαλύτερο iPhone. Πρόσφατα είχαμε δει το Bloomberg να ισχυρίζεται ότι η Apple αναπτύσσει μεγαλύτερο iPhone για του χρόνου με μέγεθος οθόνης από 4,7 με 5,5 ίντσες. Τον Σεπτέμβριο η Wall Street Journal δημοσίευσε επίσης πως η Apple δοκιμάζει μεγαλύτερα iPhone μέχρι 6 ίντσες. Ωστόσο, ο αναλυτής Ming-Chi Kuo της KGI Securities απέρριψε πως το iPhone 6 θα είναι ένα phablet με 6 ιντσών οθόνη, λέγοντας πως πιθανώς το 6 θα έχει οθόνη μεταξύ 4,5 με 5 ίντσες.

Όπως όλα δείχνουν, η Apple θα κρατήσει την μεγάλη αναβάθμιση για το iPhone 6 όπως κάνει εδώ και πολλά χρόνια στις συσκευές της. Αυτή η μεγαλύτερη οθόνη, ωστόσο, σύμφωνα με τον αναλυτή της Susquehanna, Chris Caso, θα φέρει και αύξηση στη τιμή κατά 50-100 δολάρια. Οπότε αν ισχύει και αυτό, τότε το 5c/6c θα είναι πράγματι πιο προσιτό από το 6…

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.