Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Ξεχάστε το iPhone 7. Έρχεται το iPhone 6 SE;

Πριν λίγο καιρό είχαν ακουστεί οι φήμες ότι το επόμενο iPhone θα λέγεται iPhone 6 SE -και όχι iPhone 7- επειδή θα έχει ελάχιστες αλλαγές από τα 6 και 6s. Αν και δεν είχαν γερές βάσεις, τώρα αναζωπυρώνονται επειδή διέρρευσε η υποτιθέμενη συσκευασία του iPhone 6 SE.

Με μια πρώτη ματιά η συσκευασία φαίνεται αυθεντική, και όχι τροποποιημένη μέσω Photoshop (αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ψεύτικη). Στα πλάγια και στις οδηγίες βλέπουμε γραμμένο το «iPhone 6 SE» όμως από πίσω όλες οι προδιαγραφές είναι σβησμένες. Οι εικόνες προέρχονται από την Κίνα.

Ακόμα παραμένει άγνωστο αν τα νέα iPhone θα ανήκουν στην οικογένεια SE ή αν το iPhone 6 SΕ είναι διάδοχος του πρώτου iPhone SE που κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες με design και hardware παρόμοιο με του iPhone 5. Και οι δύο εκδοχές πάντως ακούγονται παρατραβηγμένες (γιατί να αντικαταστήσουν ένα κινητό που κυκλοφόρησε πρόσφατα;) και θα πρέπει να περιμένουμε μερικές εβδομάδες ακόμα για να μάθουμε την αλήθεια.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: